Na de nederlaag tegen derdeklasser Volkel mocht Juliana het zondag 10 september opnemen in en tegen Odiliapeel. Vanaf het begin speelde Juliana een degelijke wedstrijd en kon het met een overwinning huiswaarts keren.

In het begin van de wedstrijd golfde het spel wat op en neer, maar naarmate het eerste kwartier vorderde trok Juliana het spel steeds meer naar zicht toe. Dit resulteerde nog niet meteen in grote kansen. Ook Odiliapeel wist in de spaarzame uitvallen geen kansen te creëren. Juliana bleef vooruit voetballen, en kreeg in de 25e minuut op zo'n 25 meter van het doel een vrije trap. Deze werd door Berry van Krijl hard en laag langs de muur geschoten, waardoor iemand in de muur de bal nog net van richting kon veranderen. Deze bal viel pardoes voor de voeten van Jelle Staal, die vervolgens alle tijd kreeg om de keeper op het verkeerde been te zetten en de bal rustig langs de keeper in het doel te schuiven.

In de tweede helft probeerde Odiliapeel het tij te keren, en kwam het even gevaarlijk uit de startblokken. Na een paar minuten ebde dit echter al weg waarna Juliana het initiatief weer overnam. Zo werd Dave van Dommelen goed diep gestuurd, om vervolgens een prima voorzet af te leveren. Deze werd door Tom Heerbaart goed ingekopt en zo kwam Juliana op een 0-2 voorsprong.

In het restant van de tweede helft was Juliana heer en meester, en kreeg het diverse kansen. Het duurde echter tot de 86e minuut voordat de score verder werd uitgebreid. Berry van Krijl liet zich niet opzij zetten en speelde Camiel van Geenen aan, deze was met de bal aan de voet sneller dan zijn tegenstander, en wist op weg naar het doel ook de rest van de Odiliapeel defensie op het verkeerde been te zetten. In de zestien legde hij de bal terug op de vrijstaande Andy Veld die voor een 0-3 slotakkoord zorgde.