Op zaterdag 16 september gaat de Landelijke Grote Clubactie van start. De leden afkomstig uit de Gemeente Mill en St. Hubert van Dansvereniging Dance Action bezoeken hiervoor de huizen in de wijk Vilheide en Brugse Berg (de straten tussen de Langenboomseweg, Hoogveldseweg en Graafseweg) tussen 10.00 en 16.00 uur.

De loten kosten € 3,00 per stuk. Hiervan gaat 80% rechtstreeks naar de vereniging. Van de overige 20% wordt een loterij georganiseerd met prachtige prijzen.

Misschien wint u de hoofdprijs van € 100.000,- of een Volkswagen Up! Of misschien wel één van de vele andere prijzen.

DV Dance Action is een regionale dansvereniging gevestigd in Odiliapeel. Veel dansende leden, trainsters en bestuursleden komen uit Mill. Als u woont op de Vilheide of Brugse Berg zult u dus bekende gezichten aan de deur zien staan.

Het bestuur van DV Dance Action vindt het belangrijk dat iedereen moet kunnen dansen bij de club. Dit wordt onder andere bereikt door de contributie laag houden. Voor slechts € 67,50 per jaar kun je bij ons 1x in de week dansen en op toernooi gaan!

Ook organiseren wij op 9 december in Myllesweert onze Presentatiedag 2017, op 10 december vindt het DFN Kick Off toernooi plaats in Myllesweert en op 15 januari 2018 organiseren wij een internationaal danstoernooi in City Resort Mill (voorheen Fitland).

De vele vrijwilligers van de vereniging zetten zich op allerlei vlakken in om geld in kas te brengen, of geld te besparen. Ook onze sponsoren helpen hierbij.

Helpt u ons mee?

Voor meer informatie www.dvdanceaction.nl.