De najaar competitie van 2017 begon voor Mtac 2 tegen degradant Arena 2 uit de 3e klasse. Aangezien Erik nog geblesseerd is speelden Leo, Martijn en Ronald.

Na een kopje koffie was het Leo die aantrad tegen Iris Hooghof. In 3 games wist ze met goed spel Leo nog geen wedstrijdritme te bezorgen. Ronald mocht als eerste tegen Sander Hoppe. Helaas was na 4 games de verliezer. Telkens met maar miniem verschil. Martijn begon tegen Wim Veenendaal. Het was duidelijk dat Martijn nog wedstrijdritme miste. Moeizaam werd er in 5 games gewonnen door Martijn.

Het dubbelspel van Leo en Ronald ging lang gelijk op, maar helaas toch in 5 games verloren. Na het dubbel mocht Ronald meteen tegen Iris. Ondanks weer een 4 gamer toch zonder goed eindresultaat. Zo was de tussenstand 1-4 voor Arena 2.

Leo had in 4 games geen moeite met Wim. De services van Leo waren voor Wim onhoudbaar. Martijn mocht zijn 2e partij tegen Sander spelen. Dit werd een 5 gamer op hoog niveau met kleine verschillen. Martijn behaalde weer de winst.

Helaas voor Ronald ging ook zijn laatste partij verloren. Na de vorige keer tegen Wim kansloos te verliezen sinde hij nu op revanche. Het gebrek aan ritme deed hem in 5 games de das om. Martijn speelde een trefzekere laatste wedstrijd waarbij hij Iris het nakijken gaf.
Leo verloor zijn laatste wedstrijd in 4 games met telkens 2 punten verschil. Eindstand 4-6.