In de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen moest Juliana het (zondag 24 september) in Limburg opnemen tegen Heijen. Juliana begon als favoriet aan de wedstrijd, en maakte dit ook waar.

Heijen begon sterk aan de wedstrijd. Maar na 10 minuten nam Juliana het initiatief en was er een eerste doelkans. 3 minuten later kwam Juliana wel op voorsprong toen een ingooi met het hoofd verlengd werd de zestien in. Daar stond Camiel van Geenen geheel vrij en hij kon dan ook de 1-0 binnen prikken. Juliana bleef de sterkste ploeg op het veld met kansen door een hard schot van Camiel van Geenen wat net naast ging en een halve omhaal van Tom Heerbaart verdween net over.

In de tweede helft bleef Juliana de betere ploeg. Toch waren er ook kansen voor Heijen, vooral door wat gerommel in de Juliana defensie. Een kleine 20 minuten voor tijd bracht trainer Michiel Jans David van Dommelen binnen de lijnen. Juliana kreeg hierdoor weer wat meer grip op de wedstrijd en drong Heijen nog verder naar achteren. Zo was het opnieuw Syb Daverveld die Camiel van Geenen vond op de rand van de zestien. Hij zorgde vervolgens met een diagonaal schot in de 78e minuut voor de bevrijdende 2-0. In het restant van de wedstrijd wist ook David van Dommelen zijn goaltje mee te pikken door de bal op te pikken en rustig langs de doelman te schuiven. 2 minuten voor tijd was het de goed spelende Syb Daverveld die voor het slotakkoord kon zorgen door van dichtbij de bal hard boven de Heijense doelman in de touwen te werken.