Dinsdagavond 26 september 2017, de verlichting in de zaal van Café Royal in Mill gaat aan.

De groene tafels staan klaar voor de start van een nieuwe competitie. De mannen van Mitac 3 zijn er ook helemaal klaar voor. Vanavond zijn het Hans Vossenberg, Ben van Vorst en Arjan Jilesen die de eerste punten binnen moeten gaan halen voor Mitac tegen Revanche 4 uit Schaijk.

Hans komt prima uit de start blokken en weet zijn eerste partij te winnen. De tweede partij wordt gespeeld door Ben en helaas verloren waar door de stand weer op 1-1 komt. Arjan mag dan ook aantreden voor zijn eerste partij van dit seizoen. Deze weet hij in 5 sets te winnen waardoor Mitac 3 weer op 2-1 komt.

Het dubbel wordt gespeeld door het zeer ervaren duo Hans en Ben maar helaas gaat deze verloren en trekt Revanche de stand weer gelijk 2-2.

Ben weet zich goed te herstellen van zijn eerste verliespartij en weet een 2-0 achterstand in zijn wedstrijd nog zeer knap om te buigen naar een 3-2 overwinning en zet Mitac weer op voorsprong. Helaas weet Hans zijn volgende partij niet te winnen. Arjan weet in zijn tweede partij van de avond Mitac weer op een 4-3 voorsprong te zetten.

Ben houdt zijn goede vorm vast en weet wederom en 5 sets de overwinning naar zich toe te trekken en zet de stand op 5-3.

Arjan kan in zijn laatste partij de eerste overwinning van het seizoen binnen halen voor het team van Mitac 3. Dit gebeurd dat ook in 4 sets en daarmee is de winst binnen.

De avond lijkt in de laatste partij in een 6-4 winst te eindigen wanneer Hans in zijn laatste partij vrij snel op 0-2 staat maar hij weet zich knap terug te knokken naar 2-2 maar moet in de laatste set toch zijn meerdere erkennen en verliest de laatste set met 8-11 waardoor de eindstand op 6-4 komt.

Aanstaande vrijdag 6 oktober staat de volgende wedstrijd voor Mitac 3 op het programma en mogen ze uit naar Cevelum 5 in Cuijk.

Mitac 1 trof dinsdag Taflan 3 als tegenstander. Voor beide teams was dit een bijzonder belangrijke wedstrijd, want beide teams proberen zich te handhaven in de 3e klasse. Mitac trad aan met Bart, Ad en Jeroen. In het begin van de wedstrijd stond Mitac al vrij snel op een 3-1 voorsprong, maar daarna liep Taflan steeds verder in. Uiteindelijk wist Mitac net niet te winnen. De eindstand was 4-6 in hey voordeel van Taflan.