Pupil van de week: Randy v.d. Loo

Juliana begon (zondag 1 oktober) onder het toeziend oog van pupil van de week Randy v.d. Loo sterk aan de wedstrijd tegen OKSV, en kwam dan ook verdiend aan de leiding in de 9e minuut.

Nadat al een aantal kansen om zeep waren geholpen, was het Justin Jacops die met een uitstekende voorzet Camiel van Geenen wist te bereiken die vanaf de achterlijn de bal voor het doel kon brengen. Hier was Jelle Staal alert om de bal binnen te prikken. Juliana bleef druk zetten maar het was OKSV wat de 1-1 aantekende. Dit door een inschattingsfoutje door doelman Sven Jacobs.

Na de rust ging Juliana verder met druk zetten op de gasten uit Overlangel. Het duurde echter een kwartiertje voor er weer een doelpunt viel. Nadat de doelman van OKSV een schot van Berry van Krijl kon pareren kwam de afvallende bal bij Camiel van Geenen. Deze schoot onberispelijk binnen, 2-1.

Ondanks de vele doelpogingen was het uiteindelijk via een penalty dat de eindstand op 3-1 kwam. Syb Daverveld werd in het 16-metergebied door 2 OKSV spelers in de mangel genomen. De terechte penalty werd door Barry van Krijl benut.