Milsbeek verloor de afgelopen twee wedstrijden. Ongelukkig volgens de Limburgers, maar een onbetwist feit is dat ze onderaan de ranglijst staan.

Een te kloppen ploeg voor SES die nog geen enkel tegendoelpunt incasseerde. Over deze verhouding was op het veld niets te zien. Milsbeek verslaat SES met 2-0.

Het begon als een rommelige pot. Beide teams kwamen niet tot gecontroleerd voetbal en uitgespeelde kansen. Dit spel hield tot het laatste fluitsignaal aan. In de eerste helft waren de grootste kansen wel voor SES, maar was Milsbeek de betere ploeg. Een voorzet van Tijn Cuppen werd door meerdere aanvallers en verdedigers gemist en kwam plots voor de voeten van Niek Nooijen. Op een niet-te-missen afstand kreeg de vleugelaanvaller van SES het toch voor elkaar om de bal over het doel te schieten. Een openingstreffer hing ondanks het sobere spel in de lucht. Wederom een voorzet van de zijkant belandt in het vijfmetergebied van het Milsbeekse doel. Dit keer mist Melvin van den Elzen een grote kans om de leiding te nemen. De gretigheid van Milsbeek werd gekenmerkt door de gele kaart die aanvaller Selim Sahinturk ontving van scheidsrechter van Rossem.

In de tweede helft is het spelbeeld niet beter, maar krijgt Milsbeek wel de bovenhand. De wedstrijd wordt opengebroken door een aanval van de linkerkant. Alo Gencaliogu brengt de bal hard en laag, maar keeper Jon de Klein komt er tussen en slaat de bal weg, maar in de voeten van Pépe van Hoeve die de bal gemakkelijk langs de liggende keeper kan schuiven, 1-0. Daarna zijn er weinig kansen te benoemen, maar krijgt SES wel de druk naar voren. Verdediger Joris Lukassen wordt gewisseld voor aanvaller Joey Voermans en met deze wissel zet SES een offensief in. Ballen worden gevaarlijk voorgegeven, maar een gelukkige afwerking ontbreekt telkens. Met een beetje geluk kan SES langszij komen, maar de Langenbomers spelen een ongelukkige wedstrijd. In de laatste minuten glijdt Jari Lukassen uit en kan aanvoerder Gencaliogu vrij door op het doel. De aanvaller blijft koel en legt de bal breed naar zijn meegekomen invaller David Schöning, die de voetbalwedstrijd beslist, 2-0.

Pupil van de week was vorige week Leonie Derks.