De pupillen van de week zijn Jur van Bakel en Wout van Bakel. Zij staan op de foto met Wout van Lanen.

SES start zondag 15 oktober sterk aan de wedstrijd tegen Reek. De basis elf die goed starten houden de druk naar voren.

Ze hebben veel meer balbezit en zijn vrijwel de hele tijd op de helft van de tegenstander aan het voetballen. SES krijgt veel kansen, maar geen van de doelpogingen vindt het net. Zo ziet Niek Nooien de bal net voor zich uit schieten na een strakke voorzet van Tijn Cuppen.

Achilles Reek heeft niks in te brengen in het eerste halfuur van de wedstrijd. Echter vijf minuten voor rust krijgt Achilles Reek zijn eerste kans. Ze hebben een hoekschop weten te ontfutselen na een wat paniekerig verdedigende actie van SES. De corner wordt hard voorgeschoten waar centraal verdediger Mathijs van der Steen tegen de bal aan loopt en deze in de goal kopt.

Na de rust is het spelbeeld niet veel anders. Achilles Reek krijgt wel meer kansen om de score uit te breiden. Zo kopt de links buiten Noah van Deijne rakelings over op een lege goal. SES krijgt kansen op de 1-1 maar weet deze niet te verzilveren. Zo wordt het geplaatst schot van Melvin van den Elzen van de lijn gehaald. Maar gebeurt minuten later hetzelfde bij het doel van SES. Hier is Guus Cuppen scherp en haalt hij de bal van de lijn. Kort voor het einde van de wedstrijd is verdediger Wout van Lanen uitgevallen na een botsing met zijn directe tegenstander.

SES - Achilles Reek: 0-1

3. Mathijs van der Steen 0-1, 39.
Scheidsrechter: van Tol