Niet alleen een zware dag maar deze keer ook een zwarte dag i.p.v. een blauwe. Alle teams die in actie kwamen kregen een flinke tik op de neus deze competitieronde. Ondanks de nederlagen toch ook positieve ontwikkelingen.

Vollan MC1 leed weliswaar een 4-0 nederlaag tegen Flamingo’s uit Gennep maar het vertoonde spel van de nieuwkomer in de C klasse was een genot om naar te kijken. Volleybaltechnisch zit het allemaal prima in elkaar, en de intenties om 3x te spelen, pass set-up aanval, proberen ze altijd uit te voeren wat uiteindelijk wel de basis is om tot goed en verzorgd volleybalspel te komen. In deze wedstrijd werd tevens duidelijk wat het verschil is in 1ste en 2de jaars C. De tegenstander beschikte over beduidend meer power als Vollan MC1 wat dan vooral met de service een belangrijk wapen kan zijn. Zo ook in deze wedstrijd. Al met al een prima wedstrijd van het team van coach Monique Meulepas waarin zij zeer zeker punten hadden verdiend, maar helaas, het mocht niet zo zijn.

Vollan MB1 ging met 4-0 onderuit tegen Ovoco uit Oss. De setstanden, 25-15/25-13/25-11 en 25-3 laten aan duidelijkheid niets te wensen over.

Vollan D3 speelde de uitwedstrijd tegen het altijd lastige set-up uit Meerlo. Set-up zal dit anders hebben ervaren. Met setstanden van 25-19/25-3/25-13 en 25-15 gingen zij er met een klinkende 4-0 overwinning vandoor.

Vollan D2 wist een puntje te snoepen bij MVC in Maashees. Setstanden van 25-22/25-9/25-14 en 23-25 laten ook hier zien dat MVC duidelijk een maatje te groot was voor Vollan D2.

Vollan DS 1 was vrij van competitieverplichtingen.

Hopelijk hebben we volgende week beter nieuws te melden.