Dinsdag avond trad Mitac 2 aan tegen de directe concurrent om de vierde plaats; ONI 6. Met slechts één punt verschil in het voordeel van MItac werd er een spannende wedstrijd verwacht.

Niets bleek echter minder waar. Er werd weliswaar voor ieder punt gevochten maar de partijen vielen toch redelijk gemakkelijk in het voordeel van Erik, en Leo uit. Alleen Martijn lijkt nu in een vormcrisis te verkeren. Hij had veel games nodig om z’n partijen te winnen. In een bijzondere partij kwam de sterke wilskracht van Martijn echter sterk naar voren. Martijn wist maar liefst 6 matchpoints in een partij weg te werken. Dit is tot op heden maar zelden vertoont.
Met de uiteindelijke einduitslag van 10-0 kan het team met vertrouwen de rest van deze zware poule tegemoet zien.

Mitac 4 sprokkelt weer wat puntjes erbij

De opstelling van Mitac bestond dinsdagavond 24 november uit Gerard van Eeuwijk, Leon Claessens en Sander Maas. Zij namen het op tegen Smash 3 uit Genep. Gerard heeft het spits afgebeten deze avond. Helaas heeft hij geen punten weten te pakken, ook al scheelde het niet heel veel. Ook de dubbel die hij samen met Sander speelde, had niet het gewenste resultaat. Gelukkig kwam daar Leon die wist voor zijn team mooi 2 wedstrijden te winnen. Waardoor Mitac van de nul af wist te komen. En met pijn en moeite lukte het Sander ook nog om een partij te winnen, en kwam de eindstand op 3-7.
Helaas geen overwinning, maar het was wel een gezellige avond.