Vollan MB1 mocht deze keer aantreden tegen Argos/Achilles te Oeffelt. Tijdens het inspelen was al enigszins duidelijk dat ook deze wedstrijd een lastige klus zou worden en dat de speelsters weer vol aan de bak zouden moeten om punten te pakken in deze wedstrijd.

Maar Argos/Achilles kreeg het zeker niet cadeau. De eerste set was weer aftasten en de service druk als ook aanvalsdruk aan de kant van Oeffelt was toch te hoog. De meiden lieten de kopjes niet zakken en begonnen vol goede moed aan de tweede set. Ondanks dat er deze set minder werd gescoord was er toch een stijgende lijn van het spel te zien. Vooral in de derde set kwam dit duidelijk naar boven. Met nog 5 punten te gaan konden de meiden gaan aftellen, maar dit gold helaas ook voor Argos dat op het laatste moment toch net wat meer druk kon zetten. Tot aan die 20 punten ging de strijd tussen beide teams gelijk op. Daar een goede inzet en strijdlust aan de kant van Vollan werd de huid zo duur mogelijk verkocht, maar konden ze niet verhinderen dat Argos ook met de derde set aan de haal ging. Omdat ze die derde set alles gegeven hadden, was de vierde en laatste set rommelig, maar zeker niet zonder inzet. Al met al een goede wedstrijd van de meiden, maar Argos een maatje te groot. Uiteindelijke uitslag 4-0 (25/13, 25/11, 25/20, 25/9).

Vollan MC1 moest hun meerdere erkennen in de wedstrijd tegen Flamingo’s uit Gennep.

Vollan DS 3 behaalde de volle winst tegen Montagnards uit Nieuw Bergen. De setstanden 25-7/25-9/25-18 en 25-17 laten zien dat er toch duidelijk sprake is geweest van klasse verschil.

Vollan DS1 had een off-day dus hier valt verder niet zo heel veel van te melden als dat zij met 4-0 werden overklast door tegenstander Avance uit Sambeek en met 4-0 van het veld werden geveegd.

Aansluitend aan deze wedstrijd speelde Vollan DS2 een betere wedstrijd en zij wisten Were Di uit Gemert dan ook met 4-0 te winnen waardoor zij weer belangrijke 5 punten aan het totaal toe konden voegen.