SES heeft geen spaan heel gelaten van de Millse ploeg, dat totaal niet in de wedstrijd zat. Het werd bij vlagen overlopen door de Langenboomse formatie.

Na een stroef begin van beide kanten was de eerste kans voor de bezoekers direct raak. Gijs Bens troefde Berry van Kreijl af op inzet en legde m panklaar voor Melvin v.d. Elzen, die simpel raak schoot. 10 minuten later slalomde Sebe van Huisseling als boter door de Millse defensie, kwam aanvankelijk slecht uit, maar op de achterlijn bereikte hij toch nog Gijs Bens, die hard doel trof. Van Huisseling zou echter nog wel tot scoren komen. Uit een vrije trap kopte hij simpel raak. Mill stelde daar werkelijk niets tegenover.

Na de rust probeerde Juliana het wel, maar het kwam totaal niet uit de verf. Na wat speldenprikjes kwam eigenlijk uit het niets Gijs Bens één op één met de Millse doelman. Hij was echter niet zelfzuchtig en gunde de goal aan Niek Nooijen. Het slotakkoord kwam van Don straatman. Hij tikte een bal binnen uit een vrije trap van uitblinker Gijs Bens. Daarna was het beste er wel vanaf, en kabbelde het duel naar het laatste fluitsignaal, ondanks nog een aantal goede kansen van SES.

Juliana - SES: 0-5
'17 Melvin v.d. elzen 0-1
'26 Gijs Bens 0-2
'37 Sebe van Huisseling 0-3
'67 Niek Nooijen 0-4
'79 Don Straatman 0-5
Toeschouwers: 450