Thim Rovers was zondag 29 oktober pupil van de week. Die dag kreeg Juliana een gigantische tik op de neus van gemeentegenoot SES.

In een wedstrijd waarbij aan Langenboomse zijde alles lukte en bij Juliana het ontbrak aan karakter en strijd. In de beginfase liet Juliana even de tanden zien en men probeerde SES pijn te doen.
Van Langenboomse zijde was men niet erg onder de indruk en de 14e minuut liet Berry van Krijl zich de kaas van het brood eten door Gijs Bens die vervolgens onder een moeilijke hoek de bal voor het doel kreeg en Melvin van den Elzen in stelling bracht. Zijn bekeken kopbal zorgde voor 0-1. Nauwelijks 3 minuten later bleek Juliana niet geleerd te hebben en slecht uitverdedigen betekende de 0-2 door Gijs Bens.
Juliana was de weg kwijt en ploeterde voort zonder creativiteit en doeltreffendheid. Dit brak op na een half uur toen Sebe van Huiseling aan alle illusies een einde maakte en de 0-3 aantekende.

In de tweede helft kwam Juliana goed uit de startblokken en men wist wat ze te doen stond. Vanuit een doelrijpe actie van Juliana waarbij de bal met veel moeite uit het doel van SES gewerkt werd belandde de bal middels een zwieperd pardoes voor de voeten van de (in buitenspel staande) Nick Nooijen die Juliana nog dieper in de problemen bracht, 0-4.
In de 77e minuut valt tot overmaat van ramp nog de 0-5 in de touwen en SES liet Juliana ontredderd achter.

Deze uitslag kon de boeken in onder het kopje “ontluisterend” en het zal nog lang doorklinken vanuit uit het Langenboomse.

Komende week treft Juliana HBV en trainer Michel Jans weet wat voor huiswerk hem te doen staat.