Na een vrij vroeg tegendoelpunt weet SES Langenboom zich te hervatten en de wedstrijd naar zich toe te trekken. De thuisploeg imponeert echter niet, bezoeker O.K.S.V. krijgt kansen om langszij te komen.

Een eerste goede kans is voor Langenboomse middenvelder Don Straatman, zijn poging belandt naast het doel. Kort daarna reageert O.K.S.V. alert op slordig balverlies. Het is Perr Hidding die hier goed gebruik van maakt en in de omschakeling de bal langs keeper Jon de Klein schuift. 0-1. Wanneer het eerste half uur bijna verlopen is begint SES de druk op te voeren. O.K.S.V. komt nauwelijks meer in balbezit en het is Niek Nooijen die de score gelijk trekt. Hij scoort op aangeven van Sebe van Huisseling. Daarna is het zijn aanvalscompagnon Melvin van de Elzen die direct te score uitbreidt. Een mooie lob in de diepte neemt hij op snelheid mee en op zijn beurt wipt hij de bal over uitgekomen keeper Arno Toonen.

In de tweede helft zijn er kansen voor beide ploegen. De kopbal van van den Elzen wordt van de lijn gehaald ook de rebound wordt gekeerd. Aan de andere kant komt Erwin van Summeren centimeters tekort om de bal binnen te koppen. Invaller Justin van Heumen duikt ook plots op voor het Langenboomse doel, maar schiet naast. Mede door knappe reddingen van keeper Toonen blijft de uitkomst van deze wedstrijd nog lang onzeker. Bij het laatste fluitsignaal is SES de winnaar, dat het aan hun stand verplicht was. O.K.S.V. blijft de hekkensluiter in klasse 4G.

SES - O.K.S.V. 2-1 (2-1)
11. Perr Hidding 0-1
24. Niek Nooijen 1-1
33. Melvin van den Elzen 2-1
Toeschouwers: 112
Scheidsrechter: Selten