Na de gevoelige thuisnederlaag van een week eerder heeft Juliana zich goed hersteld en met veel inzet en strijd wist men in Beers de volle buit veilig te stellen.

Op een moeilijk bespeelbaar veld werd door beide ploegen tot het eind geknokt met als eindoverwinnaar Juliana.
Juliana startte fel en na 6 minuten werd Justin Jacobs in stelling gebracht middels een bekeken pass van Jelle Staal die Justin keurig afrondde, 0-1. Beide ploegen hielden aardig in evenwicht en bleken niet in staat om een overwicht te bewerkstelligen. Na een half uur kreeg Justin Jacobs een opgelegde kopkans die jammerlijk gemist werd door de vleugelspits. In de 34e minuut is het Lars Uppelschoten die de Juliana doelman op de proef stelde maar Sven stond zijn mannetje. 3 minuten later was het diezelfde Lars Uppelschoten die het kunstje nog een keer vertoonde, maar ook nu weer was Sven Jacobs de winnaar met den prachtige save.
Vlak voor de thee is er nog een kans voor Jelle Staal die hiermee de wedstrijd op slot had kunnen gooien maar dit was niet aan de spits besteed.

Na rust tapt Beers uit een ander vaatje en Juliana kreeg het bij tijden moeilijk maar wist de aanvallende aspiraties van HBV voor de “zestien” te smoren. Plaaggeest voor de Beersenaren was steeds Syp Daverveld die met de regelmaat met zijn watervlugge sprints de verdediging van HBV tot wanhoop bracht. Een kwartier voor het einde tekent Juliana voor de 0-2, het was de doelman van HBV die hier medewerking aan verleende door de bal los te laten en deze voor de voeten van Jelle Staal te laten vallen. Dit cadeautje werd door Jelle snel verzilverd.
HBV gaf de moed nog niet op en men bleef strijden voor een beter resultaat maar verder dan een grote kans in de 90e minuut kwam men niet, het was de onvermoeibare Berry van Krijl de bal van de doellijn roeide.

Met dit resultaat blijft Juliana de aansluiting in competitie behouden.