In november vinden weer de Sjors Sportief-activiteiten plaats. Ook dit jaar hebben zich weer een groot aantal kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar aangemeld.

Na een intensieve warming-up werden de eerste balletjes geslagen. Waar de een zich mocht richten op het slaan van een bal in verschillende voorwerpen, mocht de ander proberen om een balletje op tafel te houden.

Terwijl de jeugd driftig aan het spelen was, probeerden de recreanten aan de andere kant van de zaal eveneens hun beste beentje voor te zetten.
Voor deze groep is ervaring niet noodzakelijk. Gezelligheid en spelvreugde staan voorop. Bovendien heeft tafeltennis heel veel voordelen voor de gezondheid.

Lijkt het u leuk om een balletje te slaan met uw kind of kleinkind? Kom dan op donderdagavond om 17.45 uur naar de Wis in Langenboom. Meer informatie kunt u vinden op onze site: www.taflan.nl.
U kunt ook mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of telefonisch contact opnemen (0485-371369).

Hopelijk komt u donderdag uw beste beentje voorzetten.