Deze week speelden slechts drie teams. Taflan 1 had de wedstrijd van deze week verzet en was dus vrij. Team twee tot en met vier speelden wel. Helaas werden er niet zoveel punten behaald als waarop werd gehoopt.

Taflan 2, spelend in de vaste opstelling met Rene van Dijk, Joan Arts en Kevin Pluk mochten op donderdag al spelen. Tegen Trumelo uit Dreumel moest er eigenlijk gewonnen kunnen worden. Al snel bleek dat Taflan niet in topvorm was. Ook het kleine beetje geluk van de afgelopen weken ontbrak. Al snel stonden ze met maar liefst 5-1 achter. Daarna wisten ze de schade nog te beperken door nog drie wedstrijden te winnen. Kevin en Rene wonnen beide een wedstrijd. Joan was de sterkste van Taflan met twee overwinningen.

Taflan drie speelde met Jan Verstegen, Wiljan Toonen en Jeno Bongers bij TCB in Beuningen. Vooraf wisten ze al dat dit een lastige wedstrijd zou worden. Zeker zonder de twee beste spelers uit het team. Toch begon Jeno sterk en hij verloor nipt zijn wedstrijd in vijf games. Daarna waren de kansen echter voorbij op een winstpartij. Alles wedstrijden gingen verloren waardoor Taflan 3 zonder punten weer naar Langenboom moest terugkeren.

Het vierde team ligt nog steeds op titelkoers. Deze week kwamen er echter minder punten bij dan gehoopt. Tegen Akris werd er gelijk gespeeld. Riky Sommers, Josina van Ras en Frans de Gruiter zullen samen met trouwe supporter Tiny Arts toch tevreden zijn met de uitslag. De tussenstand was namelijk 4-0 in het voordeel van Akris. Daarna wist Taflan zelfs even een voorsprong van 4-5 te pakken, maar helaas verloor Josina de laatste wedstrijd waardoor het toch 5-5 werd. Zowel Riky als Frans wisten twee wedstrijden te winnen. Josina ging met één overwinning terug naar huis.