Het zaalseizoen is begonnen en Man- Kit start met zijn eerste team in de Overgangsklasse. Daar werd vandaag het lang verdiende eerste punt gepakt. Ze namen het op tegen Avanti uit Schijndel, de wedstrijd eindigde in een 14-14 eindstand.

Klick/MIKO 2 verloor vandaag nipt van DSV. Het was een spannende gelijk opgaande wedstrijd waarin door beide ploegen goed verdedigd en weinig gescoord werd. Er werden veel vrije worpen en strafworpen uitgedeeld door de scheidsrechter, beide ploegen openden de score dan ook met een strafworp. Er werd gerust met een doelpunt voorsprong voor DSV. Na de rust wist Klick/MIKO nog wel op voorsprong te komen maar moest de winst in de laatste minuten toch nog afgeven. Eindstand 6-7
Doelpunten door Irma de Kleijne 3x, Sanne van den Broek, Marja Derks en Pien Kuppen