Voor Taflan 1 zit de competitie er al op. Alle andere teams spelen volgende week nog een wedstrijd. Na een laatste plaats wordt het eerste team dit jaar zeer waarschijnlijk derde in dezelfde klasse.

Vrijdag werd er gespeeld tegen Oni. Jan van der Linden, Marco de Klijn, Jörgen Bisschops en dubbelende Rico Baars wisten een nette 6-4 overwinning te behalen. Jan won al zijn enkelwedstrijden en ook wist hij het dubbel samen met Rico te winnen. Marco en Jörgen wonnen beide één wedstrijd. Volgend dus weer in de promotie hoofdklasse. Een mooie prestatie.

Taflan 2 moest het opnemen tegen de koploper. Net als de vorige keer deden Joan Arts, Rene van Dijk en Kevin Pluk het weer prima. Ze sleepten weer een terechte overwinning uit het vuur. Net als de vorige keer had Rene het weer moeilijk en wist slechts één wedstrijd te winnen. Joan en Kevin wonnen allebei twee wedstrijden. Samen wonnen ze ook het dubbel. Hierdoor is ook het tweede team nu al zeker van een plek in de eerste klasse volgend jaar. Een erg knappe prestatie het jaar na hun promotie.

Voor Taflan 3 zat het seizoen er eigenlijk al een paar weken op. Tegen de waarschijnlijke kampioen werd er met 2-8 verloren. Taflan speelde slechts met twee man; Jan Verstegen en Juan José van der Linden. Zowel Jan als Juan wonnen één wedstrijd waardoor het puntentotaal nu op 30 staat. Te weinig om aanspraak te mogen makken op klassebehoud.

Het vierde team van Taflan zal volgende week te kop krijgen. Ze staan er namelijk nog altijd prima voor om de titel te pakken. Tegen Mitac 4 werd er met 7-3 gewonnen waardoor de voorsprong op de nummer twee 5 punten blijft. Riky Sommers, Tiny Arts en Josina van Ras hebben alles in eigen hand. Riky was de sterkste van de avond met drie overwinningen, Josina won twee keer en Tiny wist er één te winnen. Taflan 4 heeft volgende week aan vijf punten genoeg om kampioen te worden.