Het moest er een keer van komen. De debutanten van Vollan in de C Poule verloren tot nu toe elke wedstrijd maar de inzet en de altijd positieve instelling van de speelsters en coaches Monique Meulepas en Chanty Toenders werden dan eindelijk beloond.

Om de zo vervelende laatste plaats op de ranglijst te kunnen verlaten moest er gewonnen worden van concurrent Activia. In de Activia sporthal werd een belangrijke en bevrijdende 1-3 zege behaald. Met de setstanden van 17-25/14-25/25-15 en 14-25 kunnen we gerust spreken van een overtuigende 1-3 overwinning waar zowel de speelsters al s de coaches lange tijd op hebben moeten wachten. Chapeaux meiden.

Vollan DS2 wist wederom een knappe overwinning te behalen. In de oersaaie Slaterthal in Beugen, waar je eerder de neiging hebt om champignons te gaan plukken dan te gaan volleyballen, wist de ploeg een razend knappe2-3 overwinning te behalen.

Vollan DS1 leed een jammerlijke 3-1 nederlaag tegen Havoc uit Haps wat op zich niet als een verassing komt. Tegen Havoc heb je nou eenmaal altijd goed volleyballende teams tegen. De lijdensweg van Vollan MB 1 zal nog enige wedstrijden in beslag nemen. De debutanten in de B-poule zijn door een inschattingsfout van de vereniging te hoog ingedeeld en de teams waar zij tegen aan moeten treden, spelen allemaal voor het 2de jaar in de B-poule en naar het zich laat aanzien zijn zij allemaal een aantal jaartjes ouder wat vooral tot uiting komt in de slagkracht waar de Vollan meiden nog zichtbaar moeite mee hebben. Na de herindeling in de 2de competitiehelft zullen er wellicht wedstrijden komen tegen gelijkwaardige tegenstanders waardoor de wedstrijden op zich veel leuker zullen gaan worden en waar er zeker meer kansen komen te liggen om een overwinning te behalen als dat bij deze indeling het geval is. Nog even doorbijten meiden.