Na de uitstekende wedstrijd van een week eerder waren de verwachtingen aan de Millse Juliana-zijde hooggespannen. De goed ingezette lijn werd echter niet doorgetrokken.

Op een zwaar veld en onder een waterig herfstzonnetje werd de wedstrijd in Ottersum tegen Achates afgewerkt. Of het nou kwam door de zware omstandigheden, of er een andere oorzaak was, de wedstrijd wilde deze eerste helft maar niet op gang komen. In de eerste 20 minuten kon Juliana nog wel wat tegenstand bieden, maar langzaam maar zeker werd de thuisploeg sterker. Ze wisten echter niet door te dringen tot het strafschopgebied van Juliana.

In de tweede helft bleef het spelbeeld veelal hetzelfde. Achates probeerde in een hoog tempo en hard werken Juliana onder druk te zetten, maar weer wist het niet gevaarlijk te worden in de Juliana zestien. De Juliana defensie had dan ook meer te duchten van zichzelf dan van de Achates voorwaartsen. Met name de vele glijpartijen en het soms paniekerig uitverdedigen leidde tot veel balverlies, waardoor de druk vol op de Juliana defensie bleef. Tekenend voor de wedstrijd was, dat de grootste kans van de wedstrijd ontstond uit een corner. De strak voorgezette hoekschop leek bij de 2e paal simpel ingekopt te kunnen worden door de geheel vrijstaande Achates aanvoerder. Doelman Sven Jacobs wist de bal echter nog op miraculeuze wijze te keren. In de rebound leek de speler alsnog tot scoren te komen maar weer kon Sven op de doellijn redding brengen, en ook op een derde inzet wist hij een antwoord te vinden waarna de bal weggewerkt kon worden.
Vlak voor tijd kreeg ook Juliana nog een moment om de wedstrijd naar zich toe te trekken toen Camiel van Geenen uit een hoekschop op de lat wist te koppen. Zijn rebound miste echter voldoende kracht en richting om alsnog in het doel te belanden. De wedstrijd eindigde daarom ook zoals hij begon met 0-0 stand.

Achates - Juliana: 0-0 (0-0)
Scheidsrechter: van Tol (Oss)
Toeschouwers: 60
Opstelling Juliana: Sven Jacobs, Julien Cuppen, Guus Bastiaans, Tom Gerrits, Berry van Krijl, Tom Heerbaart, Syb Daverveld, Ruud Relou, Jelle Staal (70' Maik Veld), Camiel van Geenen, Justin Jacops (62' Jord Thijssen)