De laatste speelronde mocht Mitac 1 en Mitac 3 de competitie beiden thuis in Café Royal in Mill afsluiten tegen TCB uit Beuningen.

Mitac 1 - TCB 3: 8-2

Daar de kampioen al bekend was in de derde klasse vecht het eerste team van Mitac nog voor handhaving. Mitac kwam fel uit de start blokken en greep TCB direct bij de keel en loopt weg naar een 4-0 voorsprong. TCB weet de stand op 4-1 te brengen maar de Mills mannen denderen daarna vrolijk door naar een hele knappe 8-2 zege. Zijn laatste wedstrijd voor Mitac weet Bartosz Borowiak in stijl af te sluiten met drie overwinningen.

Mitac 3 - TCB 8: 4-6

De mannen van Mitac 3 hadden zich al verzekerd van handhaving in de 5de klasse en konden vrij uit spelen in de laatste wedstrijd tegen TCB Beuningen die nog volop in de strijd zijn tegen degradatie. Arjan Jilesen mag het spits afbijten en zet Mitac al vrij makkelijk op voorsprong. Quentin van Overdijk die vorige week een wereldpartij tegen Cevelum speelde (versloeg Bob Rutjes die tot dat moment een 100% winstpercentage had) wist deze lijn in zijn eerste partij door te trekken en daar was de 2-0 voorsprong. Derde partij ging helaas verloren door Ben van Vorst.
Vanaf dat moment stagneerde het bij de Millse mannen waardoor TCB de achterstand omboog naar een 2-3 voorsprong. Arjan wist de stand nog op 3-3 te brengen maar een nederlaag kon uiteindelijk niet voorkomen worden. Uiteindelijk moest team 3 de meerdere erkennen in TCB 8 en verloor met 4-6.