Nadat eerder in de week de concurrent zes punten binnen wist te halen, wist Taflan 4 precies wat ze moesten doen. Ze hadden namelijk één punt nodig. Dat moest toch te doen zijn, werd vooraf gedacht.

Echter na vier wedstrijden stond Taflan al met 4-0 achter. Gelukkig hield Riky haar hoofd koel en won ze haar tweede enkelwedstrijd wel. Daarna bleef het lastig voor Taflan. Josina wist niks te winnen. Tiny Arts won zijn laatste wedstrijd nog wel. Hierdoor stond een 8-2 verlies op het scorebord, maar dat doet er niet meer toe. Taflan 4 is kampioen!

Taflan 2 speelde hun laatste wedstrijd voor spek en bonen. Ze konden niet meer naar boven of naar beneden op de ranglijst. De tegenstander had nog wel punten nodig om degradatie te voorkomen. Joan Arts, René van Dijk en Kevin Pluk konden ontspannen spelen in een ijskoud Oosterhout. Joan was vandaag de sterkste en wist al haar wedstrijden te winnen. Kevin won twee wedstrijden en René wist één enkelwedstrijd te pakken. Al met al een nette 6-4 overwinning. Taflan werd knap derde in de competitie. Joan en Kevin wisten erg knap bijna net zoveel te winnen als vorig jaar in de tweede klasse. De derde plaats werd gevierd bij de Mac met een hapje en een sinterklaascadeautje.

Het bleek maar weer dat voor Taflan 3 de derde klasse te hoog gegrepen is. Juan José van der Linden, Pieter Ermers en Jeno Bongers konden prima mee komen. Maar Jan Verstegen en Wiljan Toonen hadden het erg zwaar. De laatste twee hebben samen slechts drie wedstrijdjes gewonnen. De laatste wedstrijd werd gespeeld door Juan, Wiljan en Jan. Tegen Revanche werd er verloren met 9-1. Het enige punt kwam deze avond, niet geheel onverwacht, van Juan. Volgend jaar mogen ze in de vierde klasse laten zien dat ze in de derde thuis horen. De komende weken maar flink trainen, heren.