Imke Bens van Klick/MIKO gooit de bal naar aanvalster Jolanda Bouwen.

Klick/MIKO stond voor thuispubliek tegenover Ona/Astrantia. Met een mooi bevochte en terechte overwinning sleepte Klick/MIKO wederom 2 punten binnen. Daarmee staat de ploeg na vier wedstrijden op een fraaie tweede plek in de poule!

Klick/MIKO en Ona/Astrantia zijn vanaf het begin af aan erg aan elkaar gewaagd. Er wordt door beide ploegen weinig ruimte gegeven. Klick/MIKO is wel de ploeg die telkens op voorsprong komt met één of twee doelpunten. Er wordt weinig gescoord en met de rust is het 3-2 voor de thuisploeg. Na de rust lijkt het scoren wat gemakkelijker te gaan, Klick/MIKO komt op 5-3 maar Ona/Astrantia weet op gelijke hoogte te kome, 5-5. Klick/MIKO herstelt zich en bouwt wederom een kleine voorsprong op van één of twee doelpunten. Vlak voor het einde komt Ona/Astrantia tot 8-7 terug maar het is Kim Verbruggen die in de lange laatste minuut de 9-7 scoort en daarmee haar ploeg veilig stelt.
Voor Klick/MIKO scoorden: Mieke Selten, Danielle vd Zande en Kim Verbruggen 2x, Lotte Selten, Imke Bens, Sanne Bens 1x

V. Grinsven/Klick 2 - Korfrakkers 3

Klick 2 speelde een uitstekende wedstrijd tegen de Erpse Korfrakkers. Klick stond vanaf het begin op scherp en vocht voor iedere bal. Na het openingsdoelpunt van Ellen Selten kwam Klick op achterstand: 1-3. Toch wisten de meiden uit Landhorst en Wilbertoord zich terug te knokken en gingen de rust in met een mooie voorsprong, 6-4. Na de rust probeerde Korfrakkers de wedstrijd naar zich toe te trekken en kwamen zelfs nog op voorsprong. Klick hield het hoofd koel en bleef goed combineren en de juiste kansen zoeken en met de laatste twee doelpunten door Sanne Verhoeven en Irma de Kleijne werden de punten veiliggesteld. Een knappe overwinning!
Voor Klick scoorden: Ellen Selten 2x, Sanne Verhoeven 2x, Yvonne Selten 2x, Fenne de Kleijne, Marja Derks en Irma de Kleijne 1x