Vorige week wist Klick/MIKO nipt te winnen deze week trok het aan het kortste eindje en verloren zij nipt van De Horst uit Groesbeek.

Ook deze keer werd er door beide partijen hard gewerkt en maakten zij het elkaar moeilijk. Dit leverde weinig doelpunten op in de eerste helft waarbij De Horst een kleine voorsprong had, 3-4. Na de rust leek het scoren voor beide wat makkelijker te gaan. Klick/MIKO beloonde zichzelf te weinig en met de verdedigende druk die De Horst oplegde viel het niet mee. De stand gaat redelijk gelijk op al kijkt Klick/MIKO telkens tegen een kleine achterstand aan. In de eindfase knokt Klick/MIKO voor wat ze waard zijn maar het lukt ze niet het gaatje te dichten, eindstand 8-9.
Voor Klick/MIKO scoorden: Mieke Selten, Danielle vd Zande en Kim Verbruggen 2x, Lotte Selten, Imke Bens 1x

V. Grinsven-Albers/Klick 2 - Prinses Irene 2

Het openingsdoelpunt was voor Klick, maar Klick kwam de hele wedstrijd moeizaam tot scoren. Prinses Irene verzilverde hun kansen wel en kwam op een 1-5 voorsprong voordat Klick het weer op wist te pakken. Er werd gerust met 4-7. Ook na de rust had Klick moeite met scoren, ondanks dat er verder goed gespeeld werd. De regel luidt dan: als je zelf niet scoort, doet de tegenstander dat wel! Prinses Irene wist hun voorsprong dan ook uit te bouwen; Klick scoorde slechts een maal in de tweede helft. Eindstand 5-13. Met veel dank aan Rian Derks voor het vervullen van de scheidsrechterstaak na afwezigheid van de scheidsrechter ivm de weersomstandigheden.
Voor Klick scoorden: Marja Derks 2x, Irma de Kleijne, Sanne Verhoeven en Ellen Selten

Prinses Irene B2-Klick'15/MIKO'76 B1: 4-7
Nas-D1-Klick'15/MIKO'76 D1: 6-5
Nas E2- Klick'15/MIKO'76 E1: 0-6
Klick '15 /MIKO'76 2 - Prinses Irene 2: 5-13
Klick '15 /MIKO'76 1 - De Horst 1: 8-9