Op en top scherp startte de dames van Mankit aan de wedstrijd tegen de koploper.

Bladella had het vanaf het begin moeilijk met Klick/MIKO. Klick/MIKO gaf veel druk waardoor Bladella maar moeilijk tot scoren kwam. Bladella kon in de verdediging dezelfde druk geven waardoor ook Klick/MIKO moeilijk tot scoren kwam en de wedstrijd gelijk op gaat. Het is Bladella die de hele wedstrijd het voortouw nam maar Klick/MIKO blijft goed bij en laat het gat niet groter worden dan 1 doelpunt. In de tweede helft lukt het Bladella om uit te lopen naar 8-5 maar Klick/MIKO herstelt zich tot 8-8. Bladella weet aan het einde van de wedstrijd met een strafworp toch weer een kleine voorsprong op te bouwen, 10-8. Maar Channa Janssen scoort op afstand de 10-9 en in de laatste seconde weet ook Mieke Selten haar ploeg op gelijke hoogte te brengen en is het punt binnen.
Voor Klick/MIKO scoorden: Sanne Bens 3x, Channe Janssen 2x, Lotte Selten, Mieke Selten, Imke Bens, Jolanda Bouwen, Kim Reijnen 1x

Bladella - V. Grinsven-Albers/Klick 2 - Prinses Irene 2

Ondanks dat Klick de betere partij was ging de score in de eerste helft gelijk op. Aanvallend werd er goed samengespeeld, verdedigend werden wat fouten gemaakt in de overnames wat door Bladella goed werd afgestraft. Bladella wist de eerste helft met een voorsprong af te sluiten: 6-5. De tweede helft kwam Klick er pas echt goed in. Verdedigend stond het beter en ook aanvallend werden de juiste kansen gezocht. Langzaam nam Klick afstand van Bladella en pakte verdiend de winst: 9-13.
Voor Klick scoorden: Ellen Selten 3x, Fenne de Kleijne 2x, Irma de Kleijne 2x, Pien Kuppen, Daniëlle van de Zanden, Channe Janssen, Dymphe van den Berg, Marja Derks en Sanne Bens 1x

MIKO '76-Klick '15 MW1 - Klick '15-MIKO '76 MW2: 10-7
Klick'15/MIKO'76 A1-SVO A2: 7-3
Klick'15/MIKO'76 B1-Klimop (K) B1: 10-4
Klick'15/MIKO'76 D1-Blauw Wit (Ha) D1: 17-0
Klick'15/MIKO'76 E1-Vios (O) E3: 0-14
Bladella 1 - Klick '15 /MIKO'76 1: 10-10
Bladella 2 - Klick '15 /MIKO'76 2: 9-13