Op zaterdag 13 januari aanstaande vindt het 26ste Nachttoernooi van Apollo plaats in sporthal De Looierij te Mill. Bij de verzending van dit artikel was er nog plaats voor meerdere teams.

Om direct op de hoogte te zijn, kun je bellen naar 06-42660517 of kijken op de site www.apollomill.nl. Hier tref je naast de nodige informatie en het reglement ook het inschrijfformulier aan.

Het toernooi begint op zaterdag 13 januari om 18.30 u. (aanmelden om 18.00 u.) Er wordt gespeeld in 3 poules, nadat er voorselectiewedstrijden zijn gespeeld. Uiteindelijk zal rond 01.30 u. middernacht de uitslag bekend gemaakt worden. Wie zal ‘Het Soepzooitje’ van de overwinning af kunnen houden, zodat ze de wisselbeker niet weer in hun bezit krijgen? Het zullen zeker spannende, enerverende wedstrijden worden. Op de tribunes kan iedereen het schouwspel gade slaan. Naast de wisselspelers van de teams is er ruimschoots plaats voor veel sportliefhebbers, die volleybal ’n warm hart toedragen.

Onder en tussen de wedstrijden door is het bijzonder gezellig vertoeven in de sportkantine, waar Patrick op geheel eigen wijze de scepter zwaait. Tevens is het ’n mooie gelegenheid om in ’n ongedwongen sfeer elkaar het beste te wensen voor het nieuwe jaar. V.V. Apollo nodigt eenieder dan ook van harte uit om dit sportieve treffen te komen bezichtigen. Strijd zal er zijn, maar bovenal in een sportieve, verbroederende sfeer. ‘n Bezoekje waard dus voor jong en oud, omdat de Brabantse nachten lang, gezellig en sfeervol kunnen zijn. Mede dank zij de sponsoring van A.H. van de Ven en Bosch Car Service Thoonen Cuijk is volleybalclub Apollo in de gelegenheid om jaar op jaar dit regionaal bekende toernooi te organiseren.

Bestuur en leden van Apollo wensen iedereen ’n sportief, gezond en gelukkig 2018 toe.