Van zaterdag 13 januari op zondag 14 januari wordt het traditionele Albert Heijn Nachttoernooi van Volleybalvereniging Apollo gehouden.

Iedereen is van harte welkom om het beoefenen van deze mooie tak van sport te komen bekijken. Er wordt geen entree geheven en in de kantine bij Patrick is het gezellig vertoeven onder het genot van een hapje en drankje.

Apollo is haar hoofdsponsors Albert Heijn van de Ven en Bosch Car Service Thoonen dankbaar voor hun ondersteuning. Mede door hen kan dit jaarlijks terugkerend festijn dit jaar voor de 26ste keer gehouden worden.

Rond de klok van 18.30 uur beginnen de selectiewedstrijden in de plaatselijke sporthal De Looierij in Mill. Om 20.00 uur wordt er in poules verder gespeeld tegen teams van enigszins gelijkwaardige sterkte. De overall winnaar van het toernooi zal om 01.00 uur bekend zijn.

Er zijn nog enkele plaatsen te vergeven, maar de deadline voor aanmelden van donderdagavond 11 januari is definitief. Alle informatie is te vinden op de site: www.apollomill.nl.

Zorg dat je erbij bent als speler of als toeschouwer.