Klick/MIKO was scherp vanaf minuut één en dat resulteerde in een wedstrijd die na tien minuten eigenlijk al gespeeld was.

Danielle vd Zande zet voor Klick/MIKO vanaf het begin te trend, vanaf dat moment scoort Klick/MIKO aan de lopende band. Avanti laat zich zichtbaar overrompelen door het scoringsgeweld van de uitploeg. Het is voor Avanti ook moeilijk om kansen te creëren, de druk van Klick/MIKO is te groot. Hierdoor loopt de voorsprong als snel uit naar 2-8. Klick/MIKO zet in de tweede helft echter geen stapje terug en het scoren, wat vaak lastig is, gaat nu als een trein. Bij een stand van 7-13 start Klick/MIKO nog eens een eindoffensief waarbij er zesmaal achter elkaar gescoord wordt. Hiermee haalt Klick/MIKO de welverdiende punten binnen en bezet daarmee een tweede plek in de poule.
Voor Klick/MIKO scoorden: Danielle vd Zande 6x, Rian Derks, Kim Reinen 3x, Imke Bens, Mieke Selten 2x, Marja Derks, Channe Janssen, Sanne Bens 1x.

DSV 2 - v. Grinsven/Albers-Klick'15 2

Voor de rust waren beide teams goed aan elkaar gewaagd. Klick kwam snel op een 2-0 achterstand, maar dit werd ook snel weer goed gemaakt. Er werden mooie kansen gecreerd en deze werden ook goed afgemaakt. Vlak voor de rust scoorde Ellen Selten een mooi afstandsschot waardoor Klick met 5-5 de rust in ging.
Na de rust kwam Klick op voorsprong met 5-6. Helaas reageerde de tegenpartij hier snel op en maakt de gelijkmaker. Na de rust zat Klick minder goed in de wedstrijd en had Klick pech dat verschillende kansen net gemist werden. Bij DSV gingen de kansen er goed in en ze scoorden veel doorloopballen. Eindstand: 15-8
Voor Klick scoorden: Fenne de Kleijne, Sanne Verhoeven: 2x, Sanne van den Broek, Ellen Selten, Irma de Kleijne en Jolanda Bouwen: 1x