Op de tweede zondag van het jaar wordt al jaren het dynamictennis nieuwjaarstoernooi gespeeld. Taflan/gezonderwinkelen.nl deed met vier deelnemers mee: Henk Donkers, Riky Sommers, Paul Sommers en Kevin Pluk.

Om te beginnen met de D-klasse waar Riky en Henk speelden. Henk kwam in het enkelspel zijn poule niet door. Riky deed het echter erg goed. Ze wist door te breken tot de halve finale. Dit was tevens haar eindstation. Een geslaagd enkeltoernooi voor Riky.

Riky en Henk dubbelden samen en ze wisten voor het eerst een wedstrijd te winnen. Maar dat was niet het enige. Ze gingen als eerste door in hun poule. Er werd verloren in de halve finale. Een mooi resultaat voor Henk en Riky.

In de A-klasse speelden Paul Sommers en Kevin Pluk. Paul werd, zoals verwacht, eerste in zijn poule. Kevin wist in de poule de Nederlands kampioen te versassen en ging ook met de eerste plek aan de haal. Hierdoor moesten de nummers één en twee van het NK het al in de halve finale tegen elkaar opnemen. Paul speelde tegen Tom Maassen. De eerste set ging voortvarend en deze set wist Paul makkelijk te winnen. Daarna ging Tom steeds beter spelen en wist alsnog Paul te verslaan. Kevin had zichzelf een makkelijke route naar de finale gegeven door Tom in de poule te verslaan. In de finale was Tom echter een maatje te groot en moest Kevin genoegen nemen met een tweede plaats. Een erg knappe prestatie.

In het dubbel was het eigenlijk al duidelijk wat de finale zou zijn. Paul Sommers en Kevin Pluk speelden tegen Tom Maassen en Robert Hesen. De eerste set ging lang gelijk op. Helaas trokken Tom en Robert deze set toch naar zich toe. In de tweede set liepen Paul en Kevin steeds achter de feiten aan en wisten ze deze niet te winnen. Wat restte was een tweede plaats voor het Taflan-duo.