Afgelopen zaterdag was het weer zover. Het tweede team van het zitvolleybal mocht weer een toernooi spelen in Tilburg.

Tijdens dit toernooi werd er door Apollo maar liefst 3 keer gewonnen en staan zij nu met acht punten voorsprong op de koppositie. Met deze overwinningen laat het 2e zitvolleybalteam zien dat zij in een korte tijd een stevig fundament hebben gebouwd.

Ook stond er deze zaterdag een spannende wedstrijd op het programma tussen de nummer vier en vijf op de ranglijst, de Dames van Apollo 1 en de Dames van MVC 1. De wedstrijd begon redelijk en de teams waren behoorlijk aan elkaar gewaagd, totdat de dames van MVC de voorsprong namen tot 20-24. Op deze stand wisten de dames van Apollo dat ze aan de bak moesten om deze stand nog op te kunnen buigen en dat lukte want met 27-25 sleepten de dames van Apollo de set binnen. Ook in de tweede set waren de dames aan elkaar gewaagd, maar trokken de dames van Apollo aan het langste eind met 25-23. In de derde set begonnen de dames uit Mill goed, maar kwamen snel op achterstand en eindigde de set in 14-25. Wel moet even vernoemd worden dat Eline en geweldige aanval maakte, zo hard dat de tegenstander omviel. In de vierde set waren de dames vastberaden, deze set moest gewonnen worden. Na een goede start waren de dames te sterk voor MVC en wonnen de set met 25-12. De volgende wedstrijd van Apollo Dames 1 is op 27 januari uit tegen Activia dames 4.