75 minuten later dan oorspronkelijk gepland kon de wedstrijd Achilles Reek - Juliana Mill toch beginnen. Op het laatste moment kon er een vervanger gevonden worden voor de aangestelde scheidsrechter die niet was gekomen.

Scheidsrechter Cornelissen moest echter eerst nog uit Oss komen, waardoor de wedstrijd pas om 15:45 kon beginnen in plaats van 14:30.

Het was in de wedstrijd Juliana wat steeds meer het initiatief naar zich toe trok. Toch wist Achilles Reek als eerste het net te vinden toen bij een uitbraak Rob van de Wijst vanaf 25 meter uit kon halen en via de rug van Achilles spits Noah van Deijne het net wist te vinden.

Juliana was echter niet onder de indruk van deze achterstand, en bleef voetballen, en wist 5 minuten later de stand weer gelijk te trekken. Het was Tom Gerrits die met een prima pass Justin Jacops diep stuurde, die op zijn beurt de meegelopen verdediger van zich af wist te houden en de bal koelbloedig onder de keeper door kon schuiven in het doel. Weer 2 minuten later wist Juliana op voorsprong te komen, toen Ruud Relou in het strafschopgebied onderuit werd gelopen terwijl de voorzet nog moets worden gegeven. De goed opgestelde scheidsrechter kon niets anders dan een penalty geven, waar Berry van Krijl wel raad mee wist. Vlak voor het half uur kreeg Juliana een corner te nemen, die door Syb Daverveld strak werd voorgezet en door de ingelopen Camiel van Geenen hard tegen de touwen werd gekopt voor de 1-3.

Meteen na rust probeerde Achilles terug te komen in de wedstrijd, dit resulteerde in een schietkans die echter voortreffelijk uit de bovenhoek gewerkt kon worden door keeper Sven Jacobs. Daarna was het echter Juliana wat weer gevaarlijker werd. Eerst was het nog Ruud Relou die zijn inzet net voorlangs zag gaan, maar even later was het Justin Jacops die zijn tweede van de middag wist te scoren. Na een rush van Camiel van Geenen van middenlijn tot achterlijn was het Justin Jacops die opgedoken bij de eerste paal de bal in verre hoek wist te werken.