Foto: Hen Daams

Het 40e Mills biljarttournooi is in alle opzichten zeer geslaagd. Van 22 januari tot 2 februari werden door 38 deelnemers in Cultureel Centrum Myllesweerd 89 wedstrijden gespeeld.

Dit alles was mogelijk door de deelnemers die om beurten het tellen en schrijven verzorgden. Er werd gespeeld in klasse A, B, C en D. Alle deelnemers speelden 4 wedstrijden. De drie beste van iedere poule gingen naar de finale ronde.

Op vrijdag 2 februari was de finale. 12 personen speelde via een afval systeem om de titel. In de halve finale speelde Jan vd Linden tegen Wim Palmers en Jan Weemen tegen Wim Linders. De finale ging tussen Jan vd Linden en Wim Linders. In een zeer spannende strijd won Jan vd Linden.

Vermeldings waardig is zeker dat Jan en Wim enkele jaren geleden de cursus biljarten voor beginners volgden. En dat dus niet zonder resultaat. Anneke Punt, voorzitter KBO, was aanwezig om de prijzen uit te reiken. Zij bedankte de organiserende commissie die bestaat uit Herman van Bommel, Jan Schraven en Jo Berents voor de goede organisatie.

Uitslag

Poule A
1 Wim Nooien, 2 Peter Roijendijk, 3 Jan Weemen

Poule B
1 Marius v Bommel, 2 Marius Selten, 3 Ad Bastiaans

Poule C
1 Jan vd Linden, 2 Wim Linders, 3 Geert Kahlert

Poule D
1 Wim Palmers, 2 Henk de Klein, 3 Theo Gerrits