Of je nu fanatiek of rustig een tocht fietst, op zondag 4 maart 2018 biedt de ‘8 van Oost-Brabant’ aan mountainbikers en racefietsers weer een eigen sportieve uitdaging.

Durf maar eens te kiezen voor een ATB marathonafstand van 120 kilometer! Maar ook de andere afstanden van 100, 80, 60, 40 of 20 kilometer bieden een mooie kans om een uitdagende afstand te kiezen en jezelf te testen. Deze prachtige ATB tocht met een attractief en afwisselend parcours door het mooie natuurlandschap van het Land van Cuijk mag je zeker niet missen.
Ook de 80 km op de weg voor de racefietsers is een prima afstand, zo aan het begin van het wegseizoen.

Alle afstanden worden verreden op een uniek parcours, zonder herhaling. Onderweg zijn er voor alle deelnemers verzorgingsposten voor een korte break en bij de finish is er gelegenheid om te douchen, de fiets af te spuiten en gezellig na te praten. Wellicht win je wel een prijsje bij de gratis loterij.

Start (tussen 07.30 uur en 10.00 uur) en finish zijn bij City Resort - Fitland aan de Hoogveldseweg 1 in Mill. Voor alle informatie kun je terecht op www.8vanoostbrabant.nl en op https://nl-nl.facebook.com/8vanoostbrabant.

Het Wielercollectief Land van Cuijk hoopt de vele fietsliefhebbers sportief uit te dagen en te laten genieten van de zestiende ‘8 van Oost-Brabant’.