Klick/MIKO stond afgelopen zondag tegenover hekkensluiter Jes 1 uit Venhorst. Dit betekent echter niet dat Klick/MIKO hier vanzelfsprekend punten zou halen en dat bleek ook maar.

Na een wat rustige start neemt Klick/MIKO in het begin de leiding maar halverwege de eerste helft draait dit om. De scheidsrechter liet veel toe en hier had Klick/MIKO moeite mee. Jes profiteerde hier duidelijk van, scoort makkelijk en kan nog voor de rust een voorsprong van 10-7 opbouwen. Ook na de rust blijft Jes aan de leiding maar Klick/MIKO vecht zich langzaam terug de wedstrijd in. Met een stand van 12-8 start Klick/MIKO een tegenoffensief, het is nu of nooit. Fysiek sterker dan in de eerste helft gaat het ene na het andere doelpunt er in. Verdedigend worden er weinig fouten gemaakt en Jes heeft moeite met scoren. Uiteindelijk pakt Klick/MIKO met een doelpuntenreeks van zeven de leiding terug en daarmee ook de winst. Eindstand 12-15
Voor Klick/MIKO scoorden: Kim Reinen en Rian Derks 3x, Imke Bens, Channe Janssen, Lotte Selten, Sanne Verhoeven 2x, Mieke Selten 1x

De Korfrakkers 3 - v. Grinsven-Klick '15/MIKO'76 2

Klick 2 stond vandaag tegenover nummer 2, Emos. Een moeilijke tegenstander, Emos maakt namelijk nog kans op het kampioenschap. In het begin zitten de dames van Klick niet helemaal lekker in de wedstrijd. Emos begint sterk en al snel staat Klick 3-0 achter. Maar halverwege de eerste helft gaat het beter bij Klick en ze komen zelfs weer op gelijke hoogte. Tot aan de rust gaat het gelijk op en de ruststand is dan ook 7-7.
Na de rust moet Klick er weer even in komen. Emos krijgt een paar mooie kansen maar ze maken het niet af. Even na de rust is het 8-8. Emos past de tactiek aan en maakt het Klick moeilijk. Klick geeft niet op maar toch worden er fouten gemaakt met gooien. Emos schiet een paar mooie afstandschoten raak en ze lopen uit. Klick heeft moeite met het spel van Emos en het lukt niet meer om te scoren. Uiteindelijk wordt het 14-8 voor Emos. Ondanks een goede wedstrijd zijn er geen punten voor Klick 2.
Voor Klick scoorden: Dymphe van den Berg, Irma de Kleijne, Sanne Verhoeven 2x. Ellen Selten, Britte Verhoeven 1x.