Het was een veel belovende wedstrijd. Alleen Gradje heeft weer veel kansen laten liggen. Hij belooft beterschap Herman en Leon hebben weer voortreffelijk gespeeld.

Herman wist al zijn drie partijen te winnen, Leon won er twee van de drie en Gradje moest in alle partijen zijn meerdere erkennen. Des ondanks zetten Mitac 4 tegen Akris 4 een mooi uitslag van 5-5 neer.

Mitac 2 verliest derby tegen Taflan 3

Afgelopen dinsdag 20-2 stond er voor Mitac 2 een derby tegen Taflan 3 op het programma. Tevens was het team nog versterkt met Juan-José vd Linden. De avond begon tussen Leo en Jeno. In een wedstrijd met zeer wisselende game-standen was het toch Jeno die de wedstrijd in 5 games won. Helaas voor Erik was Juan-José echt een maat te groot. Nu was het de beurt aan Martijn en Wiljan. Ook deze wedstrijd werd in 5 games gespeeld. Martijn haalde het eerste punt voor Mitac 2 binnen.
Ondanks het goede spel met veel afwisselingen ging het dubbel naar Taflan. Het lukte Juan-José na 2 games om het technisch goed spelend Mitac te kraken. Ook hierin 5 games voor Taflan. Erik speelde tegen Jeno een zeer sterke partij waarbij in rally's alle hoeken van de zaal gebruikt werden. Ondanks dat kwam Erik niet tot winst, maar kreeg Jeno wel letterlijk op de knieën.
Leo kwam tegen Wiljan wel tot een zege al waren ook hier de game-standen wederom met weinig puntverschil. De wedstrijd tussen Martijn en Juan-José werd een ware thriller. De eerste 2 games duidelijk voor Martijn en de laatste 3 met telkens nipt 2 punten verschil 12-14 11-13 12-14 voor Juan-José.
Erik verloor ook zijn laatste wedstrijd, helaas voor hem alle 3 de games telkens met nipt verschil. Martijn pakte zijn laatste wedstrijd wel want nu viel het nipt verschil aan de kant van Mitac 2. Juan-José was in de laatste wedstrijd tegen Leo toch een klasse beter.
Eindstand 3-7 waarbij gezegd mag worden dat de uitslag afdoet aan het prachtige tafeltennis wat door beide verenigingen werd gespeeld.

Uitslagen: TT Nijmegen 9 - Mitac 1: 4-6