Nadat er in de eerste twee competitieweken een flinke nederlaag werd geleden, heeft Taflan 1 zich weten te herpakken.

In de uitwedstrijd tegen TN uit Nijmegen werd er met 6-4 verloren. Na veel spannende vier- en vijfsetters wist Rico Baars uiteindelijk 2 wedstrijden te winnen, Marco de Klijn 1 wedstrijd en Jorgen Bisschops bleef helaas op 0 steken. Het dubbel van Rico en Marco leverde het vierde punt op.

Taflan 2 had een zware week. Er werd met 9-1 verloren van Oni. René van Dijk, Joan Arts en invaller Juan Jose van der Linden wisten geen potten te breken. Het dubbel van René en Joan zorgde ervoor dat Taflan niet op de 0 bleef steken. Toch viel er meer te halen. Enkele wedstrijden gingen lange tijd gelijk op, maar het kwartje viel de verkeerde kant op.

Team 3 heeft zijn wedstrijden eerder in de week op dinsdag gespeeld. De derby tegen Mitac uit Mill werd met 7-3 gewonnen. Juan Jose van der Linden was goed in vorm en won alle 3 zijn wedstrijden. Jéno Bongers liet zien dat ook hij goed in vorm was met 2 winstpartijen. Wiljan Toonen beleefde een mindere avond met 1 winstpartij. Het dubbel van Juan en Jeno leverde in een spannende vijfsetter het zevende punt op.

Voor het vierde team van Taflan belooft het een zware competitie te worden. Na de mooie promotie van vorig jaar stromen de punten dit seizoen nog niet gemakkelijk binnen. Taflan 4 moest het donderdagavond opnemen tegen DTS uit Molenhoek. Na een 4-0 achterstand wist Riky Sommers het eerste punt binnen te halen. Helaas was dit het enige punt van de avond. Een 9-1 nederlaag was het eindresultaat.