Ben jij sportief? Wil jij graag laten zien hoe snel, behendig, slim en sterk jij bent? Doe dan mee met de tafeltennis Kanjertrainingen!

In 5 trainingen kun jij laten zien wat je allemaal kan en verdien je een Kanjerdiploma. De trainingen staan onder leiding van een gediplomeerd trainster en oud-NK-meisjes junioren.

Ook maakt de beste sportieveling kans op een prijsje. Hoe stoer is dat? Voor deze sportieve trainingen vragen wij een kleine bijdrage van 10 euro per persoon. De Kanjertrainingen vinden plaats op donderdagavond van 17:45 t/m 18:45 uur in de Wis in Langenboom. Op 26 april worden de diploma’s uitgereikt en wordt er gezellig afgesloten.

Lijkt het jou leuk om hieraan mee te doen? Geef dan snel je naam + leeftijd door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ook eventjes weten of je alleen komt of een vriendje of vriendinnetje meeneemt. De eerste Kanjertraining begint 8 maart. Aanmelden kan tot 4 maart. Kijk ook op www.taflan.nl onder het kopje clinic.