Vorige week moest Mitac1 thuis aantreden tegen Looping1 uit Angeren. De Millse basis opstelling bestond uit Rudolf Maas, Jeroen Engels en Ad van Houtum.

Jeroen opende de strijd tegen Floor Boomsluiter en kon, dankzij zijn defensief spel, de eerste partij afsluiten met een 1-0 voorsprong.
Als tweede ging de wedstrijd tussen Ad en Geert Barten. Deze zwaar bevochten wedstrijd werd in 4 sets in het voordeel van Looping gewonnen. Tussenstand 1-1.
De derde partij was voor Rudolf. Deze werd in drie sets gewonnen door Rudolf van Harrie Roelofs.
Het dubbel, gespeeld door Rudolf en Jeroen, werd eveneens in vier sets gewonnen door de mannen uit Mill. Tussenstand 3-1.
Hierna volgden er een aantal wedstrijden waarbij de tussenstand gelijk opging.
Het resultaat van de avond was een 5-5 gelijkspel voor de mannen uit Mill. Hierbij hebben Jeroen en Rudolf beide twee partijen gewonnen. Ad kwam niet tot scoren deze avond.
Ondanks dit resultaat staat Mitac1, met één wedstrijd meer gespeeld, nog steeds op de eerste plaats in de tussenstand om het kampioenschap.

Mitac 3 behaald eenvoudige winst op concurrent Revanche 4

De volgende tegenstander van Mitac 3 was weer een direct concurrent Revanche 4. Wanneer de Millse mannen deze partij ook in winst om weten te zetten verstevigen ze plaats drie en zetten ze een goede stap naar lijfsbehoud in de 5de klasse.
Quentin van Overdijk mocht beginnen tegen Frank Jilesen. Helaas moest de aanvoerder van Mill nog warm worden en kon de partij niet in winst omzetten, 0-1 voor Revanche.
Hierna was het de beurt aan Arjan Jilesen die geen enkele moeite had met zijn tegenstander en de stand in 3 sets op 1-1 zette.
Ook Hans Vossenberg wist zijn partij vrij eenvoudig naar zich toe te slepen waardoor de tussenstand op 2-1 kwam te staan.
Het koppel Quentin en Arjan leken in de eerste set nog niet helemaal wakker want ze gaven een ruime voorsprong uiteindelijk toch weg met 11-13. Vanaf dat moment gingen de mannen geconcentreerd spelen en brachten de stand op 3-1.
Ook zijn tweede enkel partij wist Arjan naar zich toe te slepen. De eer was aan de Millse aanvoerder om de winst binnen te slepen. Dit gebeurde dan ook waardoor er een tussenstand van 6-1 op het scorebord stond en ze niet meer te achterhalen waren.
Uiteindelijk werd de einduitslag 7-3 en hebben de mannen hun 3de plaats in de 5de klasse verstevigd.

Uitslagen:
Mitac 1 - GTTC Groesbeek 4: 1-9
De Kroon 1 - Mitac 2: 5-5
Mitac 3 - Revanche 4: 7-3
GTTC Groesbeek 8 - Mitac 4: 6-4