Dinsdag 27 maart kwam TCB 4 uit Beuningen op bezoek in Mill. Beide teams hebben de punten hard nodig en staan voorafgaand nagenoeg gelijk in punten.

In de vertrouwde opstelling speelde Ad, Jeroen en Rudolf hun partijen. De eerste partij kon Jeroen het net niet redden en ging in 5 games onderuit. Toen was het de beurt aan Ad. Het wil dit seizoen nog niet zo vlotten bij Ad. Desondanks begon hij vol vertrouwen aan zijn partij. Met veel strijd en inzet sleepte hij het punt binnen voor Mitac.

Ook Rudolf wist zijn eerste partij te winnen en de stand was 2-1. De dubbel ging helaas in 4 sets naar TCB. 2-2. Van de volgende 3 enkelspelen wist alleen Rudolf zijn punt te pakken waardoor de stand 3-4 werd. Volgens moesten Ad en Rudolf hun meerdere erkennen in de sterke spelers van TCB.

In de laatste pot van de avond gaf Jeroen nog één keer alles en gelukkig kon hij zijn partij winnend afsluiten. Toch weer 4 zeer welkome punten voor Mitac 1. Zicht op klasse-behoud in de 3e klasse blijft tot de mogelijkheden behoren.

Mitac 3 heeft geen kind aan ONI 9

Na de oorwassing van 9-1 afgelopen week bij DTS 2 in Molenhoek kreeg Mitac 3 deze week ONI 9 uit Wychen op bezoek. Arjan Jilesen startte als eerste zeer sterk en liep in de eerste set weg naar 9-1, uiteindelijk wist hij deze partij ter nauwe nood naar zich toe te trekken met een 11-9 overwinning. De sets daarna kwam hij niet echt meer in de problemen en Mitac 3 pakte de voorsprong.

Hierna was het de beurt aan de aanvoerder Quentin van Overdijk. De motor van Quentin moest nog warm draaien maar dit gebeurde gelukkig op tijd en zo wist hij een 0-2 achterstand nog knap om te buigen naar een 3-2 overwinning.Ook Hans Vossenberg wist zijn eerste partij te winnen en bracht de tussenstand op 3-0.Het Koppel Arjan en Quentin maakte het zich onnodig erg moeilijk en wist de 4-0 in 5 sets op het scorebord te krijgen.

De Millse mannen bleven goed spelen en zorgde uiteindelijk voor een mooie 8-2 overwinning.

Uitslagen
Mitac 1 - TCB 4: 4-6
Mitac 3 - ONI 9: 8-2