Op de eerste warme zondag van het jaar heeft SES de drie punten mee naar Langenboom kunnen nemen. Gemakkelijk ging het niet, de werklust van de bezoekers gaven de doorslag.

Op een matig veld begon te thuisploeg furieus. Een vrije trap en een goed schot gingen echter beide over de lat van doelman de Klein. Na een klein kwartier kwam SES uit z'n schulp gekropen. Tot grote kansen leiden dat echter niet. Sterker nog, de thuisploeg kwam na 35 minuten op voorsprong. Een diagonaal schot van aanvaller peters ging via de binnenkant van de paal binnen.

Na de rust probeerde DSV de wedstrijd te beslissen. Ze konden echter geen gaatje vinden in de hechte defensie van SES. Na tien minuten was het SES wat weer het initiatief nam. Ditmaal met succes. In een ouderwetse scrimmage met flipperkastvoetbal was het Melvin van de Elzen die het beslissende tikje gaf. 1-1. Neven Jasper en Niek Nooijen stonden toen al als invallers in het spel. En laat het nu net dit duo zijn die de wedstrijd op slot gooiden. Een lange bal van Jasper werd met de buitenkant hak verlengd door Niek. Keeper kansloos: 1-2. DSV zette nog wel aan, maar verder dan een aantal mislukte afstandschoten kwam de thuisploeg niet.

DSV - SES: 1-2 (1-0)
38' Peters 1-0
59' Van de Elzen 1-1
78' Nooijen 1-2