Op zondag 8 april stond de laatste wedstrijd van de competitie op het programma. Om 14.30 uur speelde dames 1 van MHV in Geleen tegen V&L2.

De dames van MHV konden met winst hun 3e plek in de ranglijst behouden. V&L stond met 1 punt minder op de 5e plaats, dus kon met winst boven MHV uitkomen.

Het fluitsignaal klonk en beide teams gingen uiteraard voor de winst. Dit was ook duidelijk te zien in het scoreverloop, want de teams gaven elkaar geen ruimte. De stand bleef gelijk op gaan. Ondanks het harde werken, wisten de dames vam MHV pas na 20 minuten haar eerste voorsprong op het scorebord te zetten. Er werd met meer zelfvertrouwen gespeeld en kansen werden beter benut. Ze konden nog even uitlopen tot 3 verschil en gingen uiteindelijk met 13-15 de rust in.

De dames van MHV wisten dat ze nog 30 minuten hard moesten knokken om de punten mee naar Mill te nemen.

Het was goed te zien dat de thuisploeg in de kleedkamer instructies had gekregen, want MHV had in het begin wat moeite om door te stoten. Halverwege de 2e helft werd het zelfs 20-21. Hierna speelden de dames van MHV beter en stond ook de dekking veel feller. Zo liepen ze gemakkelijk uit door vanaf verschillende posities te scoren. Het vertrouwen was terug en wederom werd er hard en vooral samen gestreden. Dit resulteerde in een ruime overwinning van 24-32. Een mooie 3e plek in de ranglijst is dik verdiend.

Dit was wederom de laatste wedstrijd voor 3 speelsters van MHV dames 1: Olga van Nuland, Pleun van Nuland en Lara Gommans. Bedankt voor jullie inzet voor de dames 1 van MHV'81, zowel op het handbalveld als daarbuiten. We gaan jullie missen.