Ook tijdens de tweede wedstrijd moet Klick/MIKO na een zwaar bevochten wedstrijd de punten bij de tegenstander laten.

Beide ploegen starten sterk en geven weinig ruimte. Dit leverde lange aanvallen op waarbij er gezocht werd naar de ruimtes. Altior nam hierin het initiatief, gaf veel drukte maar maakte hierdoor ook fouten. Hiervan kon Klick/MIKO prima profiteren maar het was toch Altior die de voorsprong wist te behouden, 5-3. In de tweede helft komt Klick/MIKO goed terug, er wordt hard gewerkt om bij Altior te blijven en in te lopen. Dit laatste lukt echter niet. Altior wint de wedstrijd met 10-8.
Voor Klick/MIKO scoorden: Channe Jansen, Imke Bens, Rian Derks 2x, Danielle vd Zanden en Mieke Selten 1x.

Spes (M) 2 - Klick '15/MIKO'76 2

Klick 2 begon moeizaam aan de wedstrijd. De verdediging gaf al vrij snel een vrije worp weg en Spes benutte ook een afstandschot waardoor de achterstand vanaf het begin een feit was.4
De aanval van Klick had moeite om tot scoren te komen, de kansen waren er wel maar helaas geen doelpunt. De verdediging van Klick stond sterk maar konden de 2 volgende tegendoelpunten niet voorkomen, stand 4-0. Daarna is de beurt aan Klick, ze maken de kansen af en komen terug de wedstrijd in, 5-3 is de ruststand. Dit gaf Klick zelfvertrouwen en de tweede helft wordt goed gestart. De verdediging kan veel ballen onderscheppen en door deze druk maakt Spes steeds meer foutjes.
Het lukt Klick echter niet om het gat van drie doelpunten te dichten. In de eindfase weet Klick wel een extra doelpuntje te scoren maar dit was niet voldoende om een punt te pakken.
Eindstand 11-9.