Sven v.d. Hurk was zondag 29 april pupil van de week bij Juliana. Na de midweekse overwinning op Milsbeek kwam SIOL naar het Mills sportpark.

SIOL is ver genoeg van de laatste plaatsen verwijderd om veilig te zijn en ver genoeg weg van de bovenste plaatsen om nog aanspraak te maken op meer, en speelt daarom eigenlijk nergens meer om.

Juliana maakte dan ook al heel snel duidelijk dat er voor SIOL weinig te halen viel in het Millse. Binnen 4 minuten viel al het eerste doelpunt toen de diepgestuurde Syb Daverveld keurig afwerkte en de 1-0 aan kon tekenen. Het duurde vervolgens tot de 20e minuut alvorens Juliana meer afstand nam, maar toen ging het dan ook heel snel.

Nadat eerst Justin Jacops nog het houtwerk had getroffen was het in de 20e minuut Jelle Staal die de 2-0 op de borden zette, nadat de SIOL doelman onder de bal door ging. Nauwelijks van de schrik bekomen zag SIOL ook Berry van Krijl vanaf de strafschop scoren in de 22e minuut terwijl Camiel van Geenen even later de 4-0 aan kon tekenen met een zeer fraai afstandsschot. Nog voor rust wist Juliana ook de 5-0 en 6-0 op de borden te krijgen. Eerst was het wederom Jelle Staal die de 5-0 wist te maken en op slag van rust was het Justin Jacops die de bal met een timmermansoog precies in het juiste gaatje wist te prikken. Zodoende kon Juliana met een ruime voorsprong de rust in.

In de tweede helft werd er eerst nog een doelpunt van Juliana afgekeurd. En nadat de SIOL doelman opnieuw in de fout ging werd de eerstvolgende grote kans door een iets te gemakzuchtig Juliana gemist. Juliana bleef echter veruit de bovenliggende partij, maar nam toch wat gas terug. Het bleef wel kansen creëren, maar het duurde tot vlak voor tijd alvorens Justin Jacops ook zijn tweede van de middag en Juliana's zevende wist te maken. Hiermee was de eindstand bepaald en kan Juliana met een goed gevoel komende zondag 6 mei naar SES in Langenboom.