Vorig jaar begon Apollo Mill met een mixteam, dat meteen kampioen werd in de C2. Na promotie naar de hoogste klasse, moest ze dit jaar vol aan de bak. Er werd hard gewerkt, sportief en gevarieerd gespeeld en gezellig na gekletst in de kantine.

Op de laatste speelavond waren er 3 teams kandidaat voor het kampioenschap. Apollo stond gedeelde eerste met V.C.R.H. (dat al 7x kampioen is geworden). Apollo deed wat het moest doen en won 2 keer met 3-0. Met 6 punten op zak, werd zij kampioen, voor V.C.R.H. die een set af gaf aan Montagnards, de kampioen van de afgelopen 3 jaar.

De champagne vloeide rijkelijk, mooie bloemen werden uitgereikt en er werd flink gefeest na afloop. De spelers bedankten de aanwezige supporters voor hun getoonde interesse. De concurrenten bleken sportieve verliezers en gaven hun oprechte felicitaties. Het mixteam van Apollo bestaat uit Marga van Hout, Ellen Gest (die i.v.m. vakantie ontbrak bij de kampioenswedstrijd), Sjaak Bisschops, Henrie Thoonen, John van den Heuvel, Henry van Leuken, Dianne Witte en Bert Stevens (die momenteel geblesseerd is). Het team bedankt tevens invallers Roy Thoonen en Rian Hendriks en shirtsponsor Patrick’s Bar voor hun bijdrage aan dit wederom geweldige kampioenschap.