Het weer zit niet mee voor Klick/MIKO en ONA/Astrantia, veel regen zorgde voor veel uitglijers en balverlies.

Ondanks het weer werd er mooi korfbal gespeeld door beide ploegen. Zoals bijna in elke wedstrijd zijn ook nu de teams weer aan elkaar gewaagd. Bij een stand van 4-4 lukt het ONA/Astrantia om een gaatje te slaan. Klick/MIKO heeft moeite met het benutten van de kansen terwijl ONA/Astrantia dat wat gemakkelijker heeft. Tot aan de rust weet ONA/Astrantia de voorsprong te behouden (9-7).

Na de rust starten beide teams weer goed. Er wordt hard gewerkt en trainer/coach ManKit is positief over het spel van zijn meiden. Klick/MIKO blijft goed volgen maar kan de opgelopen achterstand niet goed maken, hierdoor moet Klick/MIKO het doen met een goed gevoel zonder de punten. Eindstand 14-11.

Voor Klick/MIKO scoorden: Lotte Selten 3x, Imke Bens, Channa Jansen 2x, Kim Reinen, Mieke Selten, Dymphe vd Berg en Danielle vd Zanden 1x.