De zon heeft zich de laatste dagen weer volop laten zien en zal er ook dit jaar tijdens alweer de 36e editie van het Griepzooi toernooi bij de hockeyclub Mill weer bij zijn.

Zoals elk jaar belooft ook deze editie van het toernooi, dat traditiegetrouw in het Pinksterweekend wordt georganiseerd, weer drie dagen vol van plezier, sportiviteit en gezellige feesten voor iedereen!

Ook dit jaar start het Griepzooi 2018 met een spetterend feest voor alle deelnemers en belangstellenden op vrijdagavond 18 mei. Vanaf dat moment staat het gehele weekend in het teken van gezelligheid voor iedereen. Van jong tot oud, van deelnemers tot bezoekers, van ervaren hockeyers tot beginnelingen; iedereen kan genieten van alles wat het Griepzooi te bieden heeft. Zo zijn er naast het toernooi zelf elke dag feesten vanaf 21:00 in de speciale feesttent die op het terrein staat, waar professionele DJ’s (o.a. DJ Benzel en DJ Roest) zorgen voor een spetterend feest. Daarnaast is er overdag voor de kleinste jeugd een springkussen geregeld en staat er ook twee dagen lang een stormbaan op het terrein. Uiteraard kan er de gehele dag onder het genot van een frisse consumptie en een lekkere versnapering genoten worden van alle wedstrijden die gespeeld worden.

Kortom, ook dit jaar is tijdens het Pinksterweekend van 18 tot en met 20 mei van alles te beleven bij de hockeyclub aan de Langenboomseweg in Mill.

Voor meer informatie kijk gerust ook op de speciale website: www.griepzooi.nl.