Juliana heeft uit het potje in Milsbeek 3 punten overgehouden en houdt de spanning in de competitie erin.

Op een zonovergoten sportpark in Milsbeek liet Juliana zien over voldoende kwaliteiten te beschikken en maakte de positie op de ranglijst meer dan waar.

Vanaf het eerste fluitsignaal ging Juliana er vol in en dit resulteerde direct tot enkele kansen. Daarna kwam Milsbeek beter in de wedstrijd en de handige Ali Gencalioglu was kort bij een treffer maar hij schoot snoeihart over.
Na een half gespeeld te hebben liet Justin Jacobs zich van zijn gevaarlijkste kans zien en zijn acties konden met kunst en vliegwerk nog gepareerd worden echter in de 35e minuut trof hij roos nadat het duo Daverveld/van Geenen hem perfect in stelling brachten, 0-1.
Kort voor de rust ging Syp Daverveld goed door en de handsbal van de Milsbeek verdediger leidde tot een vrije trap op de rand van de 16. Met een timmermansoog rondde Berry van Krijl dit karwei doeltreffend af, 0-2.

Na de pauze zette Milsbeek vol de druk op Juliana en de verdediging had alle moeite om overeind te blijven maar telkens was de uitblinkende doelman van Juliana winnaar met een serie onmogelijke reddingen.
Milsbeek werd er moedeloos van en Justin Jacobs maakte aan alle illusies een einde door met een handig lobje de arme doelman Michiel van Boekel het na kijken te geven, 0-3.
De wedstrijd was vanaf dat moment gespeeld, maar 10 minuten voor tijd zorgde Camiel van Geenen voor de spreekwoordelijk kers op de taart door met een magistrale volley de 0-4 op het bord te zetten.
Met deze, enigszins geflatteerde, uitslag haalde Juliana deze middag de volle buit binnen.