Pupil van de week: Lyn Michiels

Op het drukke sportpark in Wilbertoord, in verband met de laatste wedstrijd van De Willy’s, speelde Klick/MIKO speelde afgelopen zondag thuis tegen Klimroos uit Hogeloon.

Theoretisch een tegenstander waar Klick/MIKO punten zou kunnen pakken. In de eerste helft zie je dit ook terug, Klick/MIKO begint sterk en creeert kansen. Het duurt even voordat het eerste doelpunt valt maar wanneer het gat is gemaakt lijkt het makkelijker te gaan. Klick/MIKO bouwt een voorsprong op van 4-2 en 5-3. Vlak voor rust wordt het spel van Klimroos fysieker en dat buiten ze goed uit met enkele vrije worpen en een strafworp en zetten daarmee de stand op 5-5. Na de rust pakt Klimroos het verdedigend goed op, het is voor Klick/MIKO zoeken naar kansen. Klimroos weet naar een 5-9 voorsprong te komen. Ondanks het harde werken weet Klick/MIKO maar twee keer te scoren, de bal wil er maar niet in. Dat is helaas niet genoeg om een puntje te halen. Eindstand 7-11

v. Grinsven/Albers- Klick’15 2 - Prinses Irene 2

Klick begon sterk aan de wedstrijd. Na een paar mooie kansen, duurde het even voordat de 1-0 viel. Echter reageerde Prinses Irene hier goed op en maakt de 1-1. De dames van Prinses Irene geven de dames van Klick veel ruimte om te scoren, de kansen worden goed benut. Door een paar mooie uitwijken en korte schotjes zet Klick de stand op 7-1. Toch blijven de dames van Prinses Irene goede aanvallen opzetten. Ze maken felle uitwijkbewegingen en hier heeft Klick soms moeite mee. Ruststand: 9-4.
Na de rust is Klick vastbesloten om op dezelfde manier door te gaan. De dames van Prinses Irene geven echter meer druk en Klick heeft meer moeite om mooie kansen te creëren. Prinses Irene benut de kansen en ze brengen de stand op 10-7. Het lijkt nog spannend te worden. Toch zijn het de dames van Klick die de wedstrijd afsluiten met nog twee mooie afstandsschoten. De wedstrijd wordt gewonnen met 12-7!
Voor Klick ‘15 scoorden: Anja Derks 4x, Britte Verhoeven, Sanne Verhoeven 2x, Marja Derks, Irma de Kleijne, Sanne van den Broek, Suzanne Bouwen 1x.