Beau Noa Liv Kremers heeft de 30e editie van het Juliana Tourspel gewonnen. Afgelopen vrijdag werd ze samen met haar vader en de andere winnaars gehuldigd tijdens de prijsuitreiking in de kantine van de Millse voetbalclub.

Het is voor het tweede jaar op rij dat de hoofdprijs van het Juliana Tourspel in Mill blijft. Vorig jaar eiste Marian van Daal de eerste plek op, dit jaar ging Beau Noa Liv Kremers er met de schitterende Merida racefiets van hoofdsponsor Thijs Hendriks Tweewielers vandoor. De fietsenzaak uit Wanroij was dit jaar voor de tweede keer hoofdsponsor van het Juliana Tourspel, waaraan deze keer 1035 mensen deelnamen. De Larsjes uit Heesch en Nancy en Kim uit Mill eindigden respectievelijk als tweede en derde en ontvingen hiervoor vrijdag eveneens hun beloning.

De top drie in het ploegenklassement bestond dit jaar uit Heinz Bierstube Mill, The Big Ben en Ex Prinsen Germelaand. Ook zij werden vrijdag in het zonnetje gezet voor hun prestaties, net als de rest van de top 20 van het individuele klassement en de nummers 50, 100, 150 etc. De winnaar van de Rode Lantaarn, traditioneel een gewilde prijs in het Juliana Tourspel, kon dit jaar pas na loting worden aangewezen. Van de vier deelnemers met nul punten bleek Theo Slaats de meest gelukkige. Hij ontving een ‘Mills Slukske’ en zijn naam wordt bijgeschreven op de Rode Lantaarn.

De Juliana Tourspel commissie wil alle winnaars via deze weg nogmaals feliciteren, alle deelnemers bedanken voor hun deelname en alle sponsoren voor hun bijdrage. Hopelijk tot volgend jaar!